Вечірні сукні знаменитостей

Церемонія вручення нагород Оскар 2011 завершилася і знаменитості поспішили відсвяткувати цю грандіозну подію на різних вечірках. Знаменитостей можна було побачити на традиційній вечірці журналу Vanity Fair, а також на вечірці Елтона Джона (Elton John). Вечірки після церемонії Оскар 2011 особливо запам’яталися красивими сукнями знаменитостей, фото яких дивіться далі.

Після церемонії вручення нагород Оскар 2011 знаменитості не могли не почати святкувати цю знаменну подію, тому вечірки поле Оскара — це нормальне і традиційне явище. Свою вечірку вже за традицією влаштував журнал Vanity Fair в Sunset Tower Hotel, куди й вирушили знаменитості, демонструючи своє нове шикарне вбрання і образи.

На вечірці Vanity Fair можна було побачити таких знаменитостей як: Кемерон Діас (Cameron Diaz), яка прийшла в симпатичному міні сукня з рюшами, Гвінет Пелтроу (Gwyneth Paltrow) у дуже гарній сукні тілесного кольору від модного бренду Michael Kors, Тейлор Свіфт (Taylor Swift) в золотій міні сукні, яка співачці дуже йшло, Селена Гомес (Selena Gomez), нарядилася в ефектну червону вечірню сукню від марки Dolce & Gabbana, Мадонна (Madonna), яка з’явилася на афтепаті Оскара 2011 разом зі своєю дочкою Лурдес Леон (Lourdes Leon) в ефектній прозорій сукні, а також Шарліз Терон (Charlize Theron), яка з’явилася в елегантній білій сукні на одне плече.

Також свою вечірку після церемонії вручення кінонагород Оскар 2011 влаштував Елтон Джон (Elton John), вечірка була організована його фондом з боротьби зі СНІДом. Вечірка Елтона Джона (Elton John) пройшла в Pacific Design Center, де знаменитості відпочивали і спілкувалися, а також демонстрували шикарне вбрання.

На вечірці Елтона Джона (Elton John) були помічені такі знаменитості як: Хайді Клум (Heidi Klum), яка вразила публіку шикарним блискучим сріблястою вечірньою сукнею, Ніколь Річі ( Nicole Richie), що з’явилася на вечірці після Оскара 2011 в довгій білій сукні з вирізами, Келлі Осборн (Kelly Osbourne), яка вибрала для вечірки Елтона Джона (Elton John) елегантну сіру сукню, схоже у Келлі Осборн починає закріплюватися хороший смак, і Емма Робертс (Emma Roberts), яка вирішила обрати модну сріблясто-сіру вечірню сукню.

Джерело: www.fashion-lady.ru