Весільні сукні 2012: основні тенденції

Для нареченої важливо виглядати надзвичайно, адже на своєму весіллі вона є королевою вечора. Однак це не обов’язково повинне бути дороге і ексклюзивне вбрання, але неодмінно стильне і актуальне адже кожній нареченій хочеться бути в модній течії. Крім того, вкрай важливо, щоб весільна сукня підходила під тип фігури нареченої і враховувала особливості її статури, щоб вона не виглядало, як з чужого плеча.

Саме тому колекції дизайнерів завжди пропонують кілька варіантів на вибір, щоб кожна наречена змогла підібрати собі відповідний наряд. Не виключенням став і наступний сезон, в якому весільні сукні 2012 виступили в усьому своєму різноманітті, що торкнулося не тільки фасонів і моделей, але і тканин, фактури, фурнітури, обробки і аксесуарів. Т. ч. тим, хто захоче пов’язати себе узами шлюбу в наступному році, буде з чого вибирати.

Особливо досягли успіху в плані різноманітності і широкого асортименту колекції бренду Allure Bridals, серед яких є й однойменна колекція — Allure Bridals. Інші, втім, носять не менш екстравагантні назви: Кутюр, Ексклюзив, Жінки, Скромниця і Мрійлива. Незважаючи на те що назви вже й самі по собі є промовистими, розглянемо їх вміст більш пильно.

У 2012 році в якості основного весільного фасону пропонується «рибка», тобто витончений, жіночний силует, що підкреслює достоїнства жіночої фігури. У порівнянні з попереднім весільним сезоном ця модель дещо видозмінилася: подовжився шлейф, ставши при цьому більш пишним, з’явилася об’ємна спідниця з фатину з безліччю складок, мережив і воланів. При цьому верх сукні часто передбачений бандо або через одне плече.

Популярні також будуть і весільні сукні 2012 в так званому А-силуеті, створеному в свій час Крістіаном Діором. Цей фасон, візуально нагадує букву А, звужений верх і низ розкльошений — класична сукня принцеси, але не сукня-торт. Остання ще в минулому році вийшла з моди. Залишилися позаду і короткі моделі суконь, такі популярні в попередніх сезонах. Нові колекції Allure Bridals та інших кутюр’є майже відмовилися від цього виду весільного наряду, зосередивши свою увагу на довгих в підлогу моделях.

Не відпускає мода і грецький силует, а також стиль ампір — довгі хвилясті моделі, що створюють образ богині. Для таких фасонів характерні множинні драпіровки і складки, а також відсутність будь-яких прикрас на сукнях і декоративних елементів. В цілому ж весільні сукні 2012 відрізняються, головним чином, подовженим шлейфом, деякі з них нагадують фасони королівських весіль, нагадаємо, їх у минаючому році була аж дві — у Великобританії і Монако.

Але крім фасону, стилю і довжини сукні мода часто мінлива і в кольоровій гамі, і в аксесуарах. У новому сезоні це будуть досить консервативні тони: білий, золотистий і бризки шампанського, останній найбільш часто зустрічається у Allure Bridals та деяких інших брендів. А ось яскравий окрас суконь, контрастна обробка і химерні деталі відходять у минуле — балом править жіночність і ніжність. Пастельні відтінки у весільній моді превалюють.

В плані обробки в новому році майже не буде не тільки мереживних елементів, але і бісеру, звичних страз і пайеток та інших розшитих деталей, у зв’язку з чим вітаються прикраси: сережки, кольє, діадема та інші, так само як і накидки, болеро або фата — вони стануть прекрасним доповненням до вишуканого весільного вбрання.

Що стосується тканин, то весільні сукні 2012 Allure Bridals виконані з органзи, шовку, атласу, також використовується сатин, шифон і газ.

Джерело: www.sympaty.net