Весільні зачіски на коротке волосся

Мода на короткі жіночі стрижки триває. І багато молодих дівчат віддають перевагу саме таким стрижкам. Адже вони практичні і стильні. Але як же бути, якщо намічається весілля? Хочеться виглядати справжньою принцесою в цей день. Красиву і в той же час елегантну весільну зачіску можна зробити і на коротке волосся. Потрібно лише врахувати деякі нюанси.

Весільні зачіски на коротке волосся: аксесуари

Спробуйте поекспериментувати з різними способами укладки. Можна використовувати обручі, невидимки, шпильки. Спробуйте уявити, як ці аксесуари будуть виглядати з тією чи іншою зачіскою. Спробуйте зробити пробну зачіску. Щоб остаточно не заплутатися, кожен готовий варіант можна сфотографувати. До того ж, так ви ще краще зможете оцінити, як ви будете виглядати з тієї чи іншої зачіскою. Адже ви побачите себе як би з боку.

Ефектно і незвично виглядає фрагмент квітки, викладений з коротких локонів. А якщо ще прикрасити таку зачіску живими квітами або перлами, ви будете виглядати ніжно і неповторно. До того ж, така зачіска чудово поєднується з фатою. Тільки врахуйте, що волосся потрібно буде гарненько закріпити лаком.

Весільні зачіски на коротке волосся: локони

Є і такий варіант. Накрутіть на маківці волосся на плойку. Але для того, щоб зафіксувати зачіску, використовуйте засоби для текстурування, а не для фіксації. Дочекайтеся, поки локони охолонуть, і лише тоді пройдіться пальцями з нанесеним на них невеликою кількістю воску по волоссю. Віск створить текстуру саме в тих місцях, де це необхідно. Тільки врахуйте, що після цього волосся розчісувати не можна, інакше зачіска вийде пишною. В кінці прикрасьте зачіску шпильками зі стразами або діадемою.

Весільні зачіски на коротке волосся: живі квіти

Абсолютно безпрограшний варіант для денної церемонії — це суперкоротка весільна зачіска, прикрашена живими квітами. Ви будете виглядати просто чарівно! А ось для вечірньої весільної церемонії можна лише зачесати волосся назад і зафіксувати гелем або воском. До такої зачіски намагайтеся дуже ретельно підбирати сережки, так як вони будуть відразу ж кидатися в очі.

Якщо ви прихильниця коротких стрижок, але на весілля вам би хотілося зробити зачіску на довгому волоссі, сьогодні це не проблема. У салоні ви можете замовити таку послугу, як нарощування волосся. Або ж за вашим бажанням вам спорудять прекрасну зачіску з використанням накладних локонів, прядок волосся або кіс.

Весільні зачіски на коротке волосся (фото)

Загрузка...

Джерело: o-volosah.ru