Весільні зачіски на довге волосся: фото 200 найкращих

Шикарне плаття нареченої, весільний букет, бездоганний макіяж і манікюр — все це незмінні атрибути нареченої. Але є ще один важливий момент у зовнішності нареченої — це її зачіска.

Весільні зачіски на довге волосся

Власницям довгого волосся, звичайно, доведеться гарненько подумати яку зачіску вибрати, тому що для них існує маса варіантів чудових весільних укладок. Ми пропонуємо вам фото 100 найвдаліших весільних зачісок на довге волосся.

Існує кілька основних правил, які потрібно врахувати при виборі весільної укладки довгого волосся. Давайте їх обговоримо.

Вибір перукаря, який буде створювати весільну зачіску на довге волосся

Весільна зачіска — це не повсякденна укладка, яку можна на швидку руку зробити в першому-ліпшому салоні.

Від якості укладання волосся залежить ваш настрій на весіллі і не варто забувати, що саме з цією зачіскою ви  ви будете на фото та відео, яке не одноразово будете переглядати протягом життя.

Тому до вибору майстра потрібно підійти з усією серйозністю, бажано, щоб майстер був ваш знайомий, який знає ваші уподобання у волоссі і розуміє що вам потрібно з півслова.

Перед тим як вибрати зачіску не завадить «приміряти» її на себе, тобто зробити пробу. Раптом зачіска, яка добре виглядає на фотографії абсолютно вам не підійде, тоді буде час обрати їй заміну.

Варіанти весільних зачісок на довге волосся

Скоро ваше весілля? Стати справжньою принцесою вам допоможуть ці зачіски. Вибирайте варіант, який підійде до вашого плаття, типу і довжині волосся.

Спокусливі локони

Накрутіть волосся на бігуді, дайте висохнути. Укладіть пасма хвилеподібно за своїм бажанням, зафіксуйте спреєм. Декоруйте зачіску квітами або стразами для волосся.

свадебные прически на длинные волосы

Казкова пишність

Волосся накрутіть на великі бігуді, підсушіть. Зробіть проділ, начешіть пасма на потилиці, пригладьте і покладіть у два хвости. Прикрасьте зачіску святковими аксесуарами. Не забудьте про лак!

Ефектна плісировка

Дуже жіночно актуально; прямі корені і гофровані пасма: Укладіть волосся до рівня брів, за допомогою праски з гофріронною насадкою. Особливо ідеальна така зачіска для ступінчастої стрижки.

Ніжно і чуттєво

Волосся тонкі і їм не вистачає обсягу? Не біда! На підсушені волосся нанесіть мус, накрутіть пасмо за пасмом на плойку. На маківці закріпіть валик, акуратно покладіть своє волосся і закріпіть шпильками.

Простіше простого

Дуже легка в створенні зачіска. Волосся завите на плойку, злегка збиті і заколоті з боків. Створити по-справжньому святковий образ допоможуть аксесуари: діадема, сітка з перлами, декоративні шпильки.

Коротка розмова

Здається, що це довге, елегантно укладене волосся? Зовсім ні! Весільна зачіска для власниць стрижки-паж. Основну частину волосся укладете хвилями, верхівку інтенсивно збийте. Чолку прямо укладіть феном і щіткою. Закріпіть лаком.

Класика жанру

Зробіть кінський хвіст, закріпіть гумкою. Розділіть його на кілька пасом і завийте плойкою. Зробіть інтенсивне начісування, підверніть кінці всередину і закріпіть шпильками. Чолку залиште гладкою.

Ідеальна гладкість

На вологе волосся нанесіть засіб з термозахистом, обробіть випрямлячем. Зберіть в тугий вузол на потилиці. Завершіть образ шпилькою з пір’ям.

Елегантно

Волосся обробіть випрямлячем, відокремте широку прядку чолки. На потилиці пасма зберіть у вузол, закріпіть шпильками. Чолку укладіть щипцями для завивки.

Хвіст по-новому

На підсушені волосся нанесіть мус, обробіть пасма праскою з гофрованою насадкою і зберіть у хвіст. Кінець хвоста закріпіть затискачем, щоб вийшло кільце. Блискуча декоративна заколка завершить образ.

Весільні зачіски на довге кучеряве волосся

Кучеряве довге волосся — це важкий випадок навіть для досвідченого майстра, зате які бувають результати!

Таке волосся гарне саме по собі, а при вмілій укладці виглядають просто надзвичайно. Варіантів зачісок для кучерявого волосся безліч, ось деякі з них:

рівні, одна в одну, кучері спадають на плечі. Як прикраса служить квітка, шпилька з фатою або діадема;
квітка з кучерів на маківці, можна випустити кілька пасом і прикрасити шпильками з намистинками або квіточками.

Не варто обтяжувати зачіску громіздкими прикрасами. За своєю структурою кучеряве довге волосся вже є окрасою голови, і великі аксесуари будуть зайвими.

Найголовніше у весільній зачісці — це здоровий вигляд волосся, якщо волосся виглядає ослабленими потрібно зайнятися їх оздоровленням завчасно до весілля, щоб на урочистій події ваші волосся виглядали бездоганно.

Весільні зачіски на довге кучеряве волосся — фото

Загрузка...

Весільні зачіски на пряме довге волосся

З таким волоссям не виникне жодних проблем, окрім вибору зачіски, так як для такого типу волосся їх існує велика кількість.
Класичний варіант. Гладкі локони, прикрашені елегантною діадемою;

Висока зачіска, прикрашена шпильками, діадемою

Прекрасний варіант — плетіння волосся. Рівне волосся дає простір для фантазії майстра, можна сплітати волосся в кіски і переплітати між собою, у формі кошика.

Інші варанти весільних зачісок на довге волосся — фото

Шикарне волосся — це не тільки довге волосся. У першу чергу це здорове, блискуче і рівномірно фарбоване волосся. Кардинально міняти колір волосся перед весіллям все-таки не варто, щоб не було несподіванок.

Не забувайте прикрасити волосся всілякими весільними аксесуарами, адже день весілля це саме той момент, коли можна і потрібно виглядати по-королівськи. Особливо з довгим волоссям!

Джерело: ona-znaet.ru