Весільні зачіски на відео

Весільна зачіска це шедевр, адже кожна зачіска індивідуальна.

Весільна зачіска декілька схожа з вечірньою , але, між ними є відмінності, У весільній зачісці щоб підкреслити природну красу нареченої  часто використовують живі квіти. Зачіскою підкреслюють ніжність і тендітність, створюють романтичний образ, тому наречену порівнюють з принцесою.

Треба завчасно  продумати весільний образ: сукня, зачіска нареченої, макіяж — все має бути гармонійним

Власницям довгого волосся  доступна найбільша кількість варіантів весільної зачіски. Добре прикрашають зачіски на коротке волосся квіти,стрази, намистини, діадеми. Квіти в зачісці мають поєднуватися з чим-небудь у вбранні, це може бути букет, або прикраси.

Для створення складної зачіски буде неоюхідна допомога професіонала. Бажано заздалегідь визначитися з вибором, вирішити, що потрібно придбати для втілення задуманої зачіски в життя. Зайнятися створенням зачіски в день весілля бажано годин за 5 до початку.

Мода на весільні зачіски диктує власні правила, але якщо в моді зачіски, які Вам не не йдуть або просто подобаються, вибирайте зачіску грунтуючись на своїх бажаннях.

При виборі весільної зачіски головний убір нареченої є важливим моментом. Хочете одягнути фату, або зупинитеся на прикрасі зачіски квітами, стрічками і т.д. Визначтеся, що обираете: зачіску або головний убір.

До класичних зачісок відносять зібрані на потилиці волосся. А зараз для оформлення зачіски використовують різноманітні кіски. Найбільш популярні зачіски на основі пучка.