Весільні зачіски з квітами

Весільна зачіска є найважливішим елементом образу нареченої, тому вона повинна бути гармонійною і продуманою. Завершальним штрихом зачіски можуть стати живі чи штучні квіти у волоссі нареченої, які можуть стати головною «родзинкою» образу.

Весільні зачіски з квітами

Багато хто вважає, що весільна зачіска — це те ж саме, що і вечірня зачіска. Однак весільні зачіски мають більше значення і розкішний вигляд. І живі квіти як не можна краще підкреслюють красу і витонченість зачіски.

Живі квіти здавна використовувалися в прикрасі весільних зачісок. Адже вони завжди були символом ніжності, жіночності і загадковості. Саме тому вони ідеально підходять для прикраси волосся нареченої. Тендітні, витончені бутони прекрасно виглядають в вигадливих візерунках весільних зачісок. Вони додають нареченій ауру невинності, витонченості і шарму.

1 Весільні зачіски з квітами

Сьогодні весільні зачіски з квітами — це окремий напрям перукарського мистецтва і флористики. Фантазія майстрів не знає меж. За допомогою квітів наречена може приміряти на себе образ загадкової амазонки, пристрасної Кармен, чарівної німфи, індійської красуні, елегантної леді і т.д. Для цих цілей використовуються найрізноманітніші квіти, у тому числі й екзотичні. Найчастіше використовують маленькі кущові троянди, гладіолуси, орхідеї, хризантеми та лілії.

Весільні зачіски з квітами — як вибрати

Весільні зачіски з квітами ніколи не вийдуть з моди. Однак дуже важливо підбирати квіти правильно. Вони повинні перегукуватися з букетом нареченої, бутоньєркою нареченого і квітами, що прикрашають банкетний зал. При цьому квіти можуть прикрашати не тільки зачіску, а й фату або плаття нареченої. Все має бути гармонійно, тому дуже важливо не переборщити з квітами

Квіти — це тонкий штрих, який не повинен кидатися в очі. Нехай вони лише ненав’язливо підкреслюють красу нареченої і вишуканість її зачіски. У зачісці може використовуватися як одна квітка, виконуюча сольну партію, так і ціла композиція.

Живі квіти — безпрограшний варіант для прикраси весільної зачіски. Зазвичай для цих цілей використовуються бутони на дротиках, які легко кріпляться до волосся, а також квіти на шпильках. Вони обробляються спеціальними складами, що дозволяють зберегти їх протягом всього дня. Головне купувати свіжі квіти.

Весільні зачіски з квітами — фото

Живі квіти підходять практично до будь-яких зачісок: до романтичних локонів, розпущених або укладених мальвінкой, до зачісок у вигляді черепашки, Бабетти, букле, з різними плетіннями і косами. У будь-якому випадку вони роблять зачіску неповторною і ефектною, роблять образ нареченої чуттєвим і жіночним. Великі квіти підходять для «сольних партій», а також для тонкого волосся. А дрібні квіточки добре виглядають у густому, пишному волоссі і зачісках. Крім того, з квітів можна зробити гарний вінок, чи ободок.

Джерело: ona-znaet.ru