Весільні зачіски для середнього волосся

Для нареченої дуже важливо приділити особливу увагу своєму зовнішньому вигляду і добре підготуватися до майбутнього торжества. Вона повинна подумати не тільки про весільне вбраннч і взуття, але і про макіяж та зачіску. Причому, необхідно, щоб макіяж і зачіска гармоніювали з сукнею і навіть з взуттям.

Підбирайте зачіску, яка підійде до форми вашого обличчя. Це допоможе вам виглядати не тільки привабливо, але і природно.

Весільні зачіски для середнього волосся: підбираємо образ

Власниці волосся середньої довжини можуть сформувати образ суворої леді, розкішної жінки або романтичної особи. Підбирати зачіску слід, виходячи з того, як ви маєте намір відзначити весілля. Для вінчання в церкві варто заплести по всій голові кіски чи зібрати волосся в пучок, а для скромної урочистості підійде і звичайна укладка волосся за допомогою бігуді та закріплених шпильками. Можна прикрасити таку зачіску кристалами або стразами.

Весільні зачіски для середнього волосся: аксесуари

Особливо затребуваними є високі весільні зачіски або зачіски з локонами. Їх прикрашають перловими нитками, декоративними шпильками, квітами, стрічками або діадемою. Але пам’ятайте, що всі ці аксесуари обов’язково повинні відповідати обраному вами образом і поєднуватися з весільним букетом і декором сукні.

Фата сьогодні зовсім не є обов’язковим елементом. Але все ж, бажано, якщо цей атрибут романтики буде присутній. Закріпити її можна за допомогою гребеня.

Іноді, для додання обсягу волоссю середньої довжини застосовують накладні прядки того ж відтінку, іноді — контрастного. Або ж, добре додає об’єм накручування на бігуді.

Весільні зачіски для середнього волосся: класика

Класична зачіска для середнього волосся — розпущене волосся. Її, як і будь-яку іншу зачіску, можна доповнити красивими аксесуарами: квітами апельсинового дерева, конвалії або ромашки.

Деякі наречені вважають за краще замість фати використовувати круглу білу шапочку. Особливо добре виглядає вона з кучерявим розпущеним волоссям середньої довжини. Популярні сьогодні і віночки з натуральних або штучних квітів.

Що б ви не підібрали, головне, щоб ви відчували себе щасливою. Будьте чарівні!

Весільні зачіски для середнього волосся (фото)

Загрузка...

Джерело: o-volosah.ru