Весільна сукня у грецькому стилі

Якщо Ви хочете «приміряти»на себе образ грецької богині, вибирайте весільні сукні у грецькому стилі. Модні вже протягом декількох десятиліть грецькі весільні сукні заслужено користуються широким попитом серед наречених.

170 Весільна сукня у грецькому стилі

Сукні в стилі грецьких богинь конкурують з пишними весільними сукнями. Нестаріюча класика — от як називають сукні в стилі грецьких богинь дизайнери. Звабливі сукні мають плавні, м’які лінії, які надають неповторний вигляд і чарівність.

Весільні сукні у грецькому стилі (фото)

Легкі хвилясті тканини, оборки, драпірування, декілька шарів тканини на спідниці — ось їхні головні козирі. Обов’язкова умова — довжина плаття повинна досягати п’ят.

Різноманіття моделей весільних суконь у грецькому стилі, неодмінно, дозволить знайти кожній нареченій те саме плаття, яке представить її фігуру в найвигіднішому світлі.

Модельєри, імена яких відомі на весь світ — Віра Вонг, Альберта Феретті, Бедглі Мішка щороку знаходять у своїх колекціях почесне місце для грецьких суконь.

Моделі весільних суконь у грецькому стилі (фото)

Весільні сукні у грецькому стилі по праву можна назвати справжнім шедевром у світі весільної моди. У колекціях провідних світових дизайнерів представлені різні весільні грецькі сукні. Можна виділити наступні модні «фішки»: пройма на одне плече, занадто завищена лінія талії, асиметрія низу і верху сукні.

Модель плаття із завищеною талією, довгим подолом, що складається з безлічі шарів легких струмуючих тканин, оголене плече дуже популярна в 2011 році. Недоліки фігури, навіть якщо вони і є, вже ніхто і не помічає, спрямовуючи погляд на спокусливо — манливе оголене плече. Саме так виглядають грецькі сукні від Elie, Saab, Valentino.

Однак і симетрично виконані сукні виглядають дуже цікаво. Актуальними також будуть моделі з класичною завищеною талією і драпіруванням хрест-навхрест на грудях.

Популярними в 2011 році будуть як плаття без бретелей, так і з тоненькими бретельками.

Дуже красиво виглядає модель сукні зі шлейфом.

Майстерний крій, правильний підбір тканини, вишукана простота робить плаття по-справжньому витонченим і божественним.

У весільних салонах представлений широкий вибір різних моделей суконь. Можна пошити плаття за індивідуальним замовленням. Тоді ви зможете самі взяти участь у цьому чарівництві — створенні сукні богині.

Ви можете вибрати плаття без бретелей або з проймою на одне плече. Це сміливий і яскравий варіант. Другою бретеллю може стати легке мереживо або ланцюжок з перлів — Ваша фантазія нічим не обмежується.

Переваги суконь в грецькому стилі

  • На відміну від пишної весільної сукні сукні в грецькому стилі дуже легкі і зручні.
  • Проходив в ній цілий день, Ви зовсім не втомитеся!
  • Особливо гарна така сукня влітку.
  • Гладкі, ніжні тканини дозволять Вам почувати себе комфортно.
  • Хвилясті тканини допоможуть приховати деякі недоліки фігури. Так, наприклад, наречена з широкими стегнами в пишному весільному платті буде виглядати зовсім не виграшно, зате грецьке плаття дозволить відволікти увагу від стегон, зробивши акцент на розкішні груди.
  • Грецька весільна сукня — ідеальний варіант для майбутніх мам. Як правило, вони мають завищену талію, а, значить, Ваш малюк не буде відчувати жодних незручностей. Крім того, хвилясті тканини дозволять приховати Ваш животик від цікавих очей.

Кольори весільних суконь у грецькому стилі

Багато дизайнерів пропонують на Ваш вибір білі і пастельні тони весільних суконь. Інші ж демонструють справжній політ фантазії, представляючи різноманітні кольори, а також їх поєднання.

Кожна наречена може вибрати те, що вона вважає красивим і оригінальним. Чудово виглядають сполучення білих і бежевих тонів, білого і золотого і т.д.

Підбираємо аксесуари до весільної сукні у грецькому стилі

Якщо Ви зупинили свій вибір на сукні у грецькому стилі, краще дотримати цей стиль і в інших аксесуарах ..

Блиск срібла в прикрасах і тканини, туфлі чи босоніжки срібного кольору, сплетені з тонких ремінців — ось що слід вибрати, щоб не виходити за рамки стилю.

Однак потрібно сказати, що довгі сукні з багатошаровим подолом слід носити лише під високий каблук.

Намисто, браслет на руку підкреслить Вашу витонченість. Любите золото? Будь ласка! Воно цілком доречно. Проте грецький стиль передбачає лаконічність і помірність в аксесуарах. І, тим не менше, назвати грецький стиль нудним дуже складно.

Весільні зачіски до грецької сукні

Завершить образ — зачіска в грецькому стилі. Для того щоб зробити її потрібно вимити волосся і накрутити їх. Ідеальна грецька зачіска для виткого від природи волосся, тому що для того щоб зробити її знадобиться мінімум часу. Потім за допомогою різних шпильок, крокодильчиків, невидимок, шпильок, пасма волосся потрібно підняти.

Основні характерні риси зачіски в грецькому стилі — завитіпрядки, які спадають на плечі. Проте зачіска ніколи не припускає повністю розпущеного волосся. Вони зібрані повністю або частково. Таку зачіску можна прикрасити живими квітами.

Весілля — дуже яскрава подія в житті кожної дівчини. Кожна з нас хоче бути в цей день найкрасивішою. У грецькому весільному платті Ви будете відчувати себе не просто нареченою, а справжньою богинею.

Marc Jacobs і Будинок Chanel, пропонує нареченим шифонове грецьке плаття, виконане в стилі туніки, з шкіряними сандалями, Monique Lhuillier і Malandrino — плаття у грецькому стилі, прикрашене коштовностями … Вибирайте те, що Вам до душі!

Грецькі весільні сукні — фото

Джерело: ya-modnaya.ru