Босоніжки на танкетці — 100 моделей на ваші ніжки

Босоніжки на танкетці — самий модний вид літнього взуття цього року. Закриті або максимально оголюючі ваші ступні — такі босоніжки привернуть увагу кожного.

Босоножки на танкетке

Босоніжки на танкетці

Танкетка — це така підошва, яка виконує одночасно і функції підошви і функції каблука. Вона товщає до п’яти, а от ближче до носка вона стає тоншою. Товщина танкетки може бути самою різною. Якщо це витончене вечірне або просто вихідне взуття, то танкетка може бути досить тонкою і високою. У взутті спортивного плану вона товща і низька.

У взутті на танкетці стали ходити ще в тридцятих роках, однак, найбільшу популярність таке взуття придбало в сімдесятих і початку вісімдесятих. Танкетку в той час виготовляли з самих різних матеріалів — каучуку, пробки, деревини, і багатьох інших матеріалів.

Модні босоніжки на танкетці

Але якщо раніше у взутті на танкетці ходили тільки дівчата, то зараз таке взуття обожнюють жінки різного віку. Ось і в наступаючому весняно-літньому сезоні танкетка буде знову актуальна. Це взуття неймовірно комфортне, поєднується з будь-якими нарядами. Танкетка 2011 може мати самі різні вигини, форми і кольори, що робить її основним елементом жіночого взуття.

Витончена, дуже тонка, потовщена і груба танкетка є ідеальним компромісом між зручністю та комфортом класичного взуття і сексуальністю шпильки.

Танкетка може бути мотузяною грубою, лаковою гламурною, декорованою блискучими стразами, натуральною корковою. Дизайнери в цьому році обтягують танкетку замшею і натуральною шкірою.

Босоніжки на танкетці — фото

Таке взуття є обов’язковим предметом літнього гардеробу, адже жіночі ніжки виглядають в ній витончено і сексуально.

Джерело: ya-modnaya.ru